Teratak Muda Friend

Friday, June 24, 2011

Update Blog Lagi : Macam-Macam!!

Salam n Hye u all….Haa, I datangggg lagiiiii…hehehehe…ceh! gedik pulak!!! hahaha….erm, nak citer apa nie erk…saja nak update blog nie jek…macam takde pape jek dengan blog nie kalau I juz kongsi karya2 I kan?? I pon dah jarang hasilkan karya nie sebab kitorang bz laa skrg…macam2 asggmnt kitorang kena buat…so, mana laa sempat nak buat karya kan…kalau nak buat karya nie bukan senang, kita nak cari ilham tue yang payah…selalunya ilham tue automatic jek datang sendiri…tapi tue pon kalau ada masa nak buat karya kaan….hmmm, sebenarnya I rindu dah nak buat karya nie, tapi nak buat mcm mana kan tak cukup masa…ruang masa agak terhad sekarang…hehe…pandai2 jek aku nie cipta ayat sendiri! haha…haaa, korang jangan heran laa yer kalau aku selalu guna ‘I’ ‘aku’ ‘saya’ utk membahasakan diri aku…biasalahhh… mcm tue laa…kalau nak citer gedik2 sikit yang buat orang menyampah…haaa ‘I’ tue laa yang best kita guna…alaa, biasa laa kan..nak sindir2 secara halus punyerrrr…boleh kan?? hehehe….ok laa…waa chaw duluuuuuu..(eh ada ‘wa’ pulak lagi..hehehe) yang nie style brutal sikit….boleh jugak laa kan?? hehe…eh, kalau tak boleh pon, aku peduli apeeee…blog aku maa…hahaha…takde laaa, gurau jek k..hehe (I nie baik tau, tak jahat punyerrrr…hehehe)…..ok laa last dah nie..dadaaaaa…(Peace No War)

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget