Teratak Muda Friend

Friday, August 26, 2011

CIRI-CIRI LELAKI TELAH JATUH CINTA!!1. Kawan bawak lepak..tak nak pegi..alasan nak buat asgmnt, padahal tengah gayut dengan cewek baru kenal (tanda2 mcm nie..bermaknaa anda telah JATUH CINTA!!)

2. Kawan bawak maen Futsal...terpaksa tolak kerana ada date dengan kenalan baru yang bakal2 menjadi ceweknya! bila dah sanggup tinggalkan sukan kegemaran anda...Bermakna anda telah JATUH CINTA!!

3. Syok2 anda bermain game kesukaan anda iaitu DOTA...tiba2 telefon bunyi..Rupa2nya..cewek yang anda baru kenali telah menghubungi anda..Dengan kelam kabut anda menekan punat Hp utk jawab panggilan tue..n siap buat suara macho lg...Haa..nie diaaa...Anda sememangnya telah JATUH CINTA!!

4. Ketika berada di bilik...Anda sedang ber'calling2 dgn Si Dia... Tiba2 mak masuk bilik nak hantar pakaian yg dah dilipat...tiba2 suara anda jadi pelan...sikit pon mak tak dpt dgr apa yg anda bualkan! Wah..anda sedang maluuu.. dan anda sebenarnya telah JATUH CINTA!!

5. Waktu terperanggkap dlm hujan..Anda sedang bersama si Dia di Bustop menunggu hujan berhenti..Oleh kerana terlalu sejuk, Si cewek menggeletar...Anda dengan Gentlemannya memberi jaket anda pada si Dia..Wah! Macho gitueee...takde lelaki yg nak bg jaket dia if dia sendiri pon kesejukan melainkan di sedang dilamun cinta dengan si Dia!! Hehehehe


P/S : Ok...nie belum habis lagi..tungguuu sambungan yang akan datang!! Yeayyy.... ~ To Be Continue ~

2 comments:

wanabee said...

ahaha...nice entri :)

AchieyQ said...

hahaha..tq ;)

Post a Comment