Teratak Muda Friend

Friday, August 19, 2011

CIRI-CIRI WANITA TELAH JATUH CINTA!!



1. Selalu tengok Handphone..kot2 ada mesej dari si Dia…(tak sampai seminit, tengok lagi…bermakna anda telah JATUH CINTA!!)

2. Selalu berkurung kat bilik, sebelum JATUH CINTA selalu tengok TV kat ruang tamu bersama Family ( Kalau dah kerap dok kat bilik, makan pon susah ibu nak panggil kat bilik baru nak datang…bermakna anda telah JATUH CINTA!!)

3. Pandai senyum sendiri sebab teringat muka si Dia (Ngam2 takde org di sekeliling, di sana laa waktu untuk berangan-angan di bawa keluar DATE dengan si Dia…jika perkara ini berlaku…anda telah JATUH CINTA!!

4. Sebelum nak tido, lelapkan mata sebentar untuk berangan-angan dapat berkahwin dengan MR. RIGHT…dalam pada itu juga, golek2 kat tilam sambil tersengih-sengih sendiri…ini bermakna anda telah JATUH CINTA!!

5. Bila berdepan dengan si Dia, muka jadi merah..kelakuan dah tak tentu hala dah, berdebar semacam nak jatuh jantung tue kat bawah kaki..Aduiii…JATUH CINTA laa anda tu sebenarnya…hehe)


Haa...belum habis lagi nie...teruskan mengikuti blog ini...To be Continue ~
~Peace No War~

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget