Teratak Muda Friend

Tuesday, March 6, 2012

BLACKBERRY vs SAMSUNG ??

Halluuu guys.. dah baca tajuk kat atas tue?? Haa..sebenarnya aku nak tanya pendapat korang berkenaan telefon jenis Blackberry dan jugak Samsung nie...Tak kesah laa blacberry n samsung jenis pape jek..yang penting korang bagi pendapat tentang kebaikan salah satunya yerr ;)



Boleh tak kongsi serba sedikit kelebihan n kelemahan kedua2 model nie?? Share laa cket ngan waa.. Sharing is Caring maa! hehe..

Jangan segan Jangan Silu ~ Plezzz bagi info tanpa malu-malu okay! hehe..

Henfon aku rosak! So, tengah bengonggg nak beli fon baru..tapi tak sure nak beli model mana..So, dengan ada blogger nie..aku harap korang dapat laa bantu aku okay! ;)

1 comments:

miss miera said...

nice blog :)
jom jamu mata dengan design kad2 yang cantik++boleh tmbah kenalan :)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003470518425

Post a Comment

There was an error in this gadget