Teratak Muda Friend

Friday, March 30, 2012

Jomm Sokong kempen EARTH HOUR!!

Earth Hour?? Bila?? Haa..bagi yang belum tahu lagi..meh aku kongsi dengan korang, kpd yang dah tahu tue..kongsi laa dengan kawan2 yang lain yer.. Esok 31 March 2012 bersamaan dengan hari Sabtu, pada jam 8.30 – 9.30 malam..Jomm kita sokong kempen  Earth Hour seluruh dunia! Yelah kan utk kebaikan semua jugak..Alaa, sejam jek kot..bukan lama pon..

Picture from Mr. Goggle image ;)

Kempen Earth Hour nie sebenarnya bertujuan untuk memberi kesedaran kepada masyarakat seluruh dunia mengenai pemanasan global yang semakin hari semakin meningkat. Yelah kan, kejap panas, kejap sejuk! So, ape lagi..malam esok jangan lupa tutup lampu ek 
(cara yg paling senang) ;)

Aku nie takdelah tahu sangat pasal Earth Hour nie, tapi nasib baik aku ‘sedar diri’ laa sebab menyedari kempen ini..hehehe, Haa..yang korang-koranggg kat sana tue..’sedar diri’ dah kerrr?? Hehe..So, kalau sape tak nak digelar ‘lupa diri’..sedarkanlah diri anda mengenai kempen Earth Hour nie okay! ;)

Okay, itu jek Entri utk kali nie, Jumpa di Nexxtt Entri yaw!! ~Peace No War!




4 comments:

Shereen Yahya said...

thanks for the info .
serious sblm ni ta tahu bila tarikh earth hour .
thanks .

NJihe.am said...
This comment has been removed by the author.
NJihe.am said...

best juga tiada lampu dalam rumah. buka torchlight n cerita hantu ramai2..huhu~
http://studioous.blogspot.com/

Anonymous said...

Good info..

Post a Comment

There was an error in this gadget