Teratak Muda Friend

Friday, March 30, 2012

KLCC Terbakar??!

Haa..mesti korang terkejut kan bila dengar KLCC terbakar! Sape tak terkejut kan, besar dowh klcc tue, kalaulah terbakar semua..Fuh! confirm ramai yg cedera derr! Berita nie aku dengar petang semalam, aku dgr dr secretary boss..dia ckp klcc terbakar! So, aku pon terkejut laa..Eh betul ker? Atau latihan kebakaran jek kot? Itulah dalam fikiran aku time 2..

Semua gambar2 nie daripada Pakcik Goggle yerr! hehe





Tapi bila dengar Berita di Radio Era pagi tadi, rupanya memang betul terbakar. Tapi takde laa satu KLCC 2 terbakar… Kebakaran 2 dipercayai berpunca daripada Restoran Chinoz. Berlaku satu letupan kecil yang disebabkan oleh kebocoran gas di ruangan dapur Chinoz. Namun begitu, tiada apa2 kecederaan berlaku dan api berjaya dipadamkan oleh pihak bomba.

Okay, itu jek laa Entri utk pagi nie, jumpa di nexxxxttt Entri yaw! ~Peace No War~

p/s : sentiasa berhati-hati walau di mana jua berada okay! ;)

1 comments:

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Post a Comment

There was an error in this gadget